Guma guar - BIO - Bio Planet, 200g
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
BIO Guma guar
Guma guar to naturalny zagęstnik uzyskiwany z bielma nasion rośliny z rodziny bobowatych - Cyamopsis tetragonolobus. Guma guar może być stosowana jako neutralny w smaku i zapachu zamiennik żelatyny. Charakteryzuje się dobrą rozpuszczalnością w wodzie, a także zagęszcza produkty bez konieczności ich podgrzewania. Dzięki swoim właściwościom stanowi idealny dodatek do sosów, dresingów, zup, dżemów czy deserów.
Sposób stosowania:
Należy rozpuścić 1 g gumy guar (1/4 łyżeczki) w 100 g zagęszczanego produktu.
Masa netto: 200 g.
Składniki: ekologiczna guma guar 100 %.
Informacje dodatkowe: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartości odżywcze (według producenta)
w 100 g | w porcji 1 g | |
---|---|---|
wartość energetyczna | 843 kJ | 8.4 kJ |
209 kcal | 2.1 kcal | |
tłuszcz | 0.6 g | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0.2 g | 0 g |
węglowodany | 1 g | 0 g |
w tym cukry | 0.9 g | 0 g |
w tym poliole | brak danych | brak danych |
białko | 5.7 g | 0.1 g |
błonnik | 88 g | 0.9 g |
sól | 0 g | 0 g |
Wyświetlane są wszystkie opinie (pozytywne i negatywne). Nie weryfikujemy, czy pochodzą one od klientów, którzy kupili dany produkt.