Agar-agar - Batom, 20g
Opis
Agar-agar
Agar-agar firmy Batom to wysokiej jakości, naturalny zagęszczacz pochodzenia roślinnego, który jest idealnym rozwiązaniem dla osób na diecie keto i low carb. Agar-agar jest wytwarzany z czerwonych alg morskich i jest bogatym źródłem błonnika, ale nie zawiera żadnych węglowodanów, co czyni go idealnym składnikiem do przygotowywania zdrowych i niskowęglowodanowych potraw.
Agar-agar rozpuszcza się w temperaturze powyżej 80°C i tężeje w zakresie 32°C-39°C, co oznacza, że nie rozpuszcza się w temperaturze pokojowej.
Produkt jest łatwy w użyciu i może być dodawany do wielu potraw, takich jak galaretki, puddingu, kremów i innych deserów. Jest bezsmakowy, wolny od sztucznych dodatków i substancji chemicznych, co czyni go bezpiecznym dla zdrowia.
Masa netto: 20 g.
Składniki: agar-agar
Informacje dodatkowe: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Informacje o alergenach: może zawierać alergeny: zboża zawierające gluten, orzechy, sezam.
Wartości odżywcze (według producenta)
w 100 g | w porcji 5 g | |
---|---|---|
wartość energetyczna | 720 kJ | 36 kJ |
172 kcal | 8.6 kcal | |
tłuszcz | 0.1 g | 0 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g | 0 g |
węglowodany | 0.4 g | 0 g |
w tym cukry | 0 g | 0 g |
w tym poliole | brak danych | brak danych |
białko | 0.1 g | 0 g |
błonnik | 86 g | 4.3 g |
sól | 0 g | 0 g |