
Cena
-
od
do

Makarony niskowęglowodanowe
Oferujemy 2 rodzaje makaronów idealnych na diecie keto i low-carb:
BIO makaron konjac oraz makaron z serca (rdzenia) palmy z rośliny z gatunku Bactris Gasipaes.

10,99 zł

10,99 zł

10,99 zł

10,99 zł

10,99 zł

22,99 zł

24,99 zł
Cena regularna:
25,99 zł

24,99 zł
Cena regularna:
25,99 zł

14,99 zł

14,99 zł
BIO Makaron konjac, zwany także Shirataki, jest produktem pochodzącym z Azji i wytwarzanym z korzenia rośliny Konnyak. Zawiera rozpuszczalny w wodzie błonnik. Makaron konjac jest naturalnym, bezglutenowym, bezcukrowym i niskokalorycznym produktem. Makaron ma neutralny smak i dobrze wchłania aromaty z dodatków i przypraw.
Makaron z serca palm to idealny wybór dla wegan, wegetarian, osób na diecie ketogenicznej i niskowęglowodanowej. Zrobiony jest z serca palm Bactris Gasipaes, nie zawiera glutenu. Można go jeść bezpośrednio, używać jako składnik sałatek, zalać gorącym bulionem lub smażyć na patelni lub woku z warzywami jako główny składnik dań kuchni azjatyckiej. Makaron z serca palmy to szybka i zdrowa alternatywa dla tradycyjnych pszennych makaronów.