KETO Bułka tarta, panierka, bezglutenowa - Balviten, 200g
Opis
Keto panierka bezglutenowa
Keto bułka tarta
Wprowadź do swojej kuchni smak prawdziwej keto kuchni! Keto bułka tarta została stworzona z myślą o osobach na diecie ketogenicznej oraz niskowęglowodanowej, a także dla tych, którzy szukają produktów bezglutenowych.
KETO bułka tarta to nie tylko doskonały zamiennik tradycyjnej panierki, ale także bogactwo składników odżywczych, które wspierają zdrowe odżywianie. Dzięki unikalnej kombinacji mączki migdałowej, białka grochowego, błonnika ziemniaczanego i inuliny z cykorii, uzyskujesz produkt, który dodaje chrupkości do potraw bez dodawania zbędnych węglowodanów!
Idealna do panierowania mięs, ryb czy warzyw. Może służyć jako bazowy składnik do przygotowywania potraw wymagających dodatku bułki tartej.
Ponadto jest to produkt bezglutenowy, dzięki czemu osoby z nietolerancją glutenu mogą cieszyć się doskonałym smakiem bez obaw o swoje zdrowie.
Masa netto: 200 g.
Składniki: mączka migdałowa, białko grochowe, błonnik ziemniaczany, inulina z cykorii, drożdże, sól, woda.
Informacje o alergenach: może zawierać orzechy, sezam
Wartości odżywcze (według producenta)
w 100 g | w porcji 20 g | |
---|---|---|
wartość energetyczna | 1524 kJ | 304.8 kJ |
365 kcal | 73 kcal | |
tłuszcz | 13 g | 2.6 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 1.4 g | 0.3 g |
węglowodany | 13 g | 2.6 g |
w tym cukry | 1.6 g | 0.3 g |
w tym poliole | brak danych | brak danych |
białko | 38 g | 7.6 g |
błonnik | 22 g | 4.4 g |
sól | 0.75 g | 0.15 g |